شناسایی ۱۵۵ مبتلا به "تب دنگی" در کشور-راهبرد معاصر
فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم سالروز شهادت سید رضی موسوی لیگ برتر فوتبال؛ برتری ارزشمند ذوب‌آهن / شکست مس‌رفسنجان به دست دوستان شمس آذر و گل‌گهر با تساوی به رختکن رفتند انفجار خانه در یزد با سه کشته و ۶ مجروح / سه مصدوم، کودک هستند تصادف مرگبار در جاده آمل به محمودآباد / ۱ کشته و ۹ مصدوم اختلافات شخصی در چرداول یک نفر را به کام مرگ فرستاد پزشکیان: اگر برای نخبگان مانعی ایجاد نکنیم، آنها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند عوارض مسکن های ساده برای التیام درد رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است اعلام جزئیات و زمان آغاز فروش خودرو‌های پرطرفدار سایپا ناکامی قاچاقچیان در انتقال مواد افیونی هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند دادستانی: چهار عضو باند گروگانگیری در شرق کرمان بازداشت شدند یورونیوز مدعی شد: هواپیمای آذربایجان با پدافند روسیه سرنگون شد علت دود غلیظ در آسمان آبادان اعلام شد/ آتش‌سوزی در پالایشگاه

شناسایی ۱۵۵ مبتلا به "تب دنگی" در کشور

تاکنون بالغ بر ۱۵۵ نفر از هموطنان به تب دنگی مبتلا شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ماه‌های گذشته شاهد شیوع بیماری تب دنگی در برخی استان‌های کشور بوده‌ایم.

 

براساس گزارش وزارت بهداشت از وضعیت شیوع بیماری تب دنگی در کشور، از ابتدای سال 1403 تا تاریخ 17 مرداد ماه بالغ بر 155 مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است.

 

مطابق بررسی اپیدمیولوژیکی انجام شده برای بیماران، اکثریت موارد تشخیص داده شده سابقه سفر به کشور امارات متحده عربی داشته و در این کشور به بیماری مبتلا شده‌اند. 131 مورد سابقه سفر به کشور امارات، هفت مورد سابقه سفر به پاکستان، یک مورد سابقه سفر به عمان و یک مورد سابقه سفر به کشور بنین (غرب آفریقا) داشته‌اند. 15 بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که 11 مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و 4 مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شده‌اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.

 

به غیر از یکی از بیماران که دارای ملیت آفریقایی بوده، باقی بیماران دارای ملیت ایرانی هستند.

 

موارد مثبت وارده از خارج کشور عمدتاً در استان فارس توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی گراش، لارستان، جهرم و شیراز تشخیص داده شده‌اند. این افراد دارای سابقه سفر به خارج از ایران بوده و در کشور دیگری به بیماری مبتلا شده‌اند.

 

باقی موارد واردشده از خارج کشور (دارای سابقه سفر به خارج) در دانشگاه‌های هرمزگان، بوشهر، قزوین، چابهار، زاهدان، شهیدبهشتی، ایران، گیلان، مشهد، قم، ایرانشهر و اصفهان شناسایی شده‌اند.

 

تاکنون یک مورد مرگ گزارش شده است و وضعیت عمومی سایر بیماران پایدار است.

 

در حال حاضر پشه آئدس در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان (چابهار و کنارک)، بوشهر(عسلویه و کنگان) و گیلان گسترش دارد. در هفته سوم تیر ماه سال جاری در شهرستان رامسر استان مازندران و شهرستان بیله‌سوار استان اردبیل و در استان‌های آذربایجان شرقی، قزوین و خوزستان نیز پشه آئدس گزارش شده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار